Mihez kezdünk a tőled kapott adatokkal?

Amennyiben rendelsz a honlapunkon keresztül, a vásárlási folyamat részeként információkat kérünk tőled, úgymint a nevedet, a címedet, a telefonszámodat, illetve az e-mail címedet. Amikor az oldalunkon böngészel, a weboldalunk automatikusan megkapja a számítógépet IP-címét (internet protocol), abból a célból, a rendszerünk visszajelzést kaphasson a böngésződ, illetve az operációs rendszered működéséről.

Beleegyezés/Jóváhagyás

Amennyiben személyes információkat küldesz számunkra a tranzakció végrehajtása céljából, azaz megrendeled valamelyik termékünket, jóvá hagyod a bankkártyád adatait, kézbesítést kérsz, vagy terméket küldesz nekünk vissza, egyúttal hozzá járulsz ahhoz is, hogy az adataidat e célból – kizárólag ezen adott célból – felhasználhassuk.

Adatok közzététele

Olyan esetekben, amennyiben megsérted az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, az adataidat a törvényben foglaltak szerint közzé tehetjük.

Fizetés

Minden honlapunkon elérhető közvetlen fizetési mód megfelel a PCI-DSS által támasztott sztenderdeknek, amint azt a PCI Security Standards Council, azaz Visa, a Mastercard, az American Express közös együttműködési szervezete jóváhagyta.
A PCI-DSS követelményrendszere segít minket abban, hogy szolgáltatónk a bankkártya információkat biztonságosan kezelhesse.

Harmadik személyen keresztül bonyolított szolgáltatások

Általánosságban, a harmadik személyű szolgáltatók kizárólag a nekünk nyújtott szolgáltatás céljából gyűjtik, használják és teszik elérhetővé az adataidat. Emellett bizonyos harmadik személyű szolgáltatók, úgymint fizetőkapuk, illetve más fizetésmódok üzemeltetői saját adatkezelési politikát alkalmaznak, melyek a tőlünk származó és a tranzakcióhoz kapcsolódó adatokra vonatkoznak.
Ha szeretnéd alaposabban érteni ezeknek a szolgáltatóknak az adatkezelési eljárásait, a szolgáltatók erre lehetőséget biztosítanak. Amennyiben ez fontos számodra, erről is tájékozódhatsz.
Ennek olyan esetekben lehet külön jelentősége, amikor az adott szolgáltató központja a tiédtől, vagy a miénktől eltérő jogállam területén található, így az általad megadott információkra az adott szolgálgatót is érintő jogi feltételek vonatkoznak.

Példaként említve, amennyiben az Egyesült Királyság területéről vásárolsz tőlünk, de a tranzakció feldolgozása egy magyarországi banki fizetőkapun keresztül történik, a tranzakcióhoz felhasznált személyes adataid kezelésére a magyarországi jogalkotás kötöttségei érvényesek.
Így amennyiben elhagyod a honlapunkat, vagy az oldunk átirányít téged egy harmadik fél által üzemeltetett oldalra, már nem a honlapunk Adatkezelési Nyilatkozata, vagy Általános Szerződési Feltételei lesznek érvényben.

Linkek

Amennyiben valamelyik, a honlapunkon található linkre kattintasz, előfordulhat, hogy az egy másik honlapra irányít át téged. Ilyen esetekben nem vállalunk felelősséget az adott weboldalak adatkezelési gyakorlatát illetően, így arra kérünk, ilyen esetekben mindig járj ezeknek utána.

Biztonság

A személyes adataid védelmének érdekében, igyekeztünk józan intézkedések tenni, hogy biztosak lehessünk abban, senki ne élhessen vissza vele, tegye közzé, vagy tegyen bennük kárt. Amennyiben megosztod velünk a bankkártyád adatait, azt az úgynevezett SSL (secure socket layer) technológia segítségével titkosítjuk, és AES-256 titkosítás mellett tároljuk. És habár egyetlen internetes vagy egyéb elektronikus tranzkció biztonsága nem garantálható 100%-os mértékben, minden esetben követjük a PCI-DSS követelményeit és minden egyéb vonatkozó, általánosan elfogadott sztenderdnek megfelelően járunk el.

Sütik

Az weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fokozásának érdekében.

Nyilatkozat a nagykorúságról

Az oldalunk használatával minden vásárlónk nyilatkozik arról, hogy az adott ország jogalkotásának megfelelően nagykorúnak számít, vagy arról, hogy kiskorú hozzátartozója kizárólag az ő engedélyével használja a felületünket.

A változtatás jogát fenntartjuk

Az alábbi adatkezelési gyakorlat megváltoztatásának jogát fenntartjuk, így arra kérünk, hogy alkalmanként olvasd el azt. A változtatások, illetve pontosítások azonnal érvénybe lépnek, mint annak szövege felkerül a honlapunka. Amennyiben megváltoztatjuk az adatkezelési gyakorlatunkat, ezen a felületen értesítünk róla, hogy tisztában lehess azzal, milyen adatokat gyűjtünk tőled, hogyan használjuk őket, és milyen feltételek mellett tesszük őket nyilvánossá, amennyiben ezek fennállnak. Amennyiben a webshopunk egy másik cég fennhatósága alá kerül, vagy azzal egyesül, az itt közölt információkat közvetítjük az új tulajdonosoknak.

Írj nekünk

Amennyiben észrevételeidet szeretnéd megosztani velünk, szerinted mit kéne megváltoztatnunk, helyesbítenünk, vagy szeretnéd, hogy a személyes adataidat teljes mértékben töröljük a weboldalunkról, esetleg panaszt szeretnél benyújtani, vagy pusztán több információhoz szeretnél jutni, írj az ügyfélszolgálatunkra: info@tiensmarket.hu