TIENS

AKCIÓS TERMÉKEK

Válogasson akciós termékeink között

Párna

90 170 Ft 45 085 Ft
A hagyományos kínai orvoslás úgy tartja, hogy az egészség megőrzésének legolcsóbb és legegyszerűbb módja az alvás, amely még a hosszú élethez is hozzájárulhat. Az alvás fontosságát még a nyugati orvostudomány is elismeri, és az emberi test egyik alapvető szükségének tartja. Az alvás a test és a lélek számára is elengedhetetlen. Alvás közben regenerálódik a test, így ennek hiánya azonnal érződik a közérzeten és a külsőn egyaránt. Az alvás egyik legfőbb funkciója, hogy „kikapcsolja” a központi idegrendszert. Ilyenkor kezdődik meg a „regenerálódás”, vagyis az agy helyrehozza a „károkat” és eltárolja az új információkat. Ez azt jelenti, hogy az alvás megtisztítja az agyat, és közben különböző, a hosszú távú memóriáért felelős biokémiai mechanizmusok játszódnak le. Az alvás ráadásul hatással van az immunrendszerre és bizonyos hormonok, például a növekedési hormon kiválasztására. A hagyományos kínai orvoslás szerint alvás közben a nyirokrendszer, a máj, a tüdő és a vastagbél megtisztítja a szervezetet a toxinoktól. Ennek a tisztítási folyamatnak az egyes szakaszai este 9 és reggel  7 között, kétórás ciklusokban zajlanak le, ezért nagyon fontos a zavartalan alvás ebben az időszakban. Ha ez nem történik meg, a toxinok bennünk maradnak, ami hatással lehet a közérzetünkre.

Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár

360 680 Ft 180 340 Ft
A víz testünk nélkülözhetetlen összetevője. Az emberi test 60–70 százalékát a víz teszi ki. A szervezetünk minden része függ a víztől, az emésztéstől kezdve a méreganyagok kiválasztásáig felelős. A TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár egy olyan eszköz, amely szabad hidrogénvegyületeket (H2) hoz létre. Ha hidrogénben gazdag vizet fogyaszt, azzal további hidrogént juttat be a testébe, amely eljut a szervekhez, ahol semlegesíti az oxigén-szabadgyököket. 

Mini Ózonizátor – Multifunkcionális hűtőszekrény tisztító készülék

39 675 Ft 19 840 Ft
A TIENS Multifunkcionális hűtőszekrény tisztító készülék egy modern, kicsi, hordozható és könnyen használható eszköz, amely a biotechnológia, az elektronika és a mechanika elveit egyesíti, és az egychipes vezérlőrendszerrel sikeresen alkalmazza az ózont (O3) a mindennapi életben. A készülék az ózon egyedülálló tulajdonságait hasznosítva megszünteti a szerves és szervetlen szagokat a háztartási környezetben, például a hűtőben, a cipősszekrényben, a ruhásszekrényben és a wc-ben. A hagyományos légfrissítőkkel szemben ez a készülék nem elfedi, hanem megszünteti a szagokat. Ha ráadásul a hűtőben használja, az ételek tovább frissek maradnak, és a készülék semlegesíti a baktériumokat és a kórokozó gombákat.

Tiens Női Parfüm

10 220 Ft 8 175 Ft
Tiens Gold Női Parfüm 100 ml

Tiens Férfi Parfüm

10 220 Ft 8 175 Ft
Tiens Silver Férfi Parfüm 100ml