Általános bevezető

Azzal, hogy vásárlónk meglátogatja az oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk a webáruházunkon keresztül, automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF). Az alábbi feltételek kizárólag azon vásárlóinkra vonatkoznak, akik értékesítési felületünkön keresztül fizetik ki rendeléseiket. Minden kedves vásárlónkat arra kérjük, vásárlás előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, mivel a honlapunk bárminemű használata során ezek vonatkoznak rájuk. Amennyiben a vásárlónk nem ért egyet a szerződésben foglaltakkal, arra kérjük, ne vegye igénybe online szolgáltatásunkat. Bármilyen későbbiekben a honlapunkra kerülő tartalommal, illetve termékkel kapcsolatosan is jelen ÁSZF a mérvadó.

Az ÁSZF esetleges megváltoztatásának, a feltételek frissítésének, kiegészítésének jogát fenntartjuk. Minden esetben a vásárló feladata a szerződési feltételek naprakész ismerete. Honlapunk ismételt használataira is mindenkor az aktuális használatkor érvényben lévő ÁSZF vonatkozik. Webshopunkat a SOL INVICTUS KFT. üzemelteti. Az webshop használatának alapszabályai Az ÁSZF elfogadásakor a vásárló egyúttal nyilatkozatot tesz arról, hogy a tartózkodási helyének megfelelő törvények szerint nagykorúnak számít, illetve arról, hogy kiskorú hozzátartozója az engedélyével veszi használatba a honlapunkat. Vásárlóink termékeinket, illetve weboldalunkat semmilyen illegális tevékenységhez nem használhatják fel, beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat. Ezen felül nem engedélyezett, hogy a felhasználóink rosszindulatú kódokat, online vírusokat továbbítsanak a weboldalunk felé. Mindennek megszegése a szolgáltatásunk igénybevételének azonnal felfüggesztését és a vonatkozó jogi gyakorlat megkezdését vonja maga után.

Az online bankkártyás fizetések a Simple Pay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A SimplePay rendszer üzemeltetője és a SimplePay szolgáltatás nyújtója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (OTP Mobil Kft.) A szolgáltatást nyújtó . a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló
intézmény.

Tudomásul veszem, hogy a(z) SOL INVICTUS KFT. (4030 Debrecen, Szávay Gyula utca 57/G) adatkezelő által a(z)
https://tiensmarket.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Vezetéknév, Keresztnév, Cégnév (ha megadásra kerül), Ország, Utca, házszám, Város, Megye, Irányítószám, Telefonszám, E-mail cím.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Általános feltételek Fenntartjuk annak jogát, hogy bármely felhasználónkak, bármely okból megtagadjuk a szolgáltatásunkat. Felhasználóink elfogadják, hogy a ránk bízott adataik (nem ide számítva a bankkártyaadatokat) nem titkosítva kerülnek továbbításra. A bankkártya adatok minden esetben titkosítás mellett kerülnek továbbításra online fizetés esetén. Vásárlóink bele egyeznek abba, hogy nem reprodukálják, másolják, árulják, adják el viszonteladóként termékeinket előzetes, írásbeli engedélyünk nélkül. Az általunk biztosított információk naprakészsége és teljessége A weboldalunkon feltűntetett információk helyességéért nem vállalunk felelősséget. Az itt elérhető adatok általános, tájékoztató jellegűek, így nem biztosítják a vásárláshoz szükséges elégséges információkat. Ennél fogva nem helyettesítik a körültekintő, egyedi, naprakész személyes konzultációt. Így a részleges tájékozottságból fakadó következményeket a vásárló köteles viselni.

A honlapunk szükségszerűen tartalmazhat elavult információkat is, melyek nem referenciális értékűek. A változtatás jogát minden esetre fenntartjuk, de az információk naprakészségét illetően kötelezettségek bennünket nem terhelnek. A termékeink és áraink megváltoztatásának joga A termékeink árát jogunkban áll megváltoztatni, minden előzetes értesítéstől eltekintve. Fenntartjuk annak jogát, hogy egy termékünk árusításának körülményeit megváltoztassuk, vagy beszüntessük azt. A harmadik személytől származó információk, feltételek, termékelérhetőségek és árak megváltoztatásáért felelősséget nem vállalunk. Számlázási és rendelési adatok Fenntartjuk annak jogát, hogy bármelyik rendelést elutasítsuk. Egy-egy megrendelő egyedien megvásárolható termékeinek mennyiségét esetenként korlátozhatjuk, vagy lemondhatjuk. Termékeink küldési feltételeinek megváltoztatását (15-21 munkanap) bármilyen okból kifolyólag, fenntartjuk.

Ilyen esetekben mindenkor tájékoztatjuk vásárlóinkat. A szállító, az általa szállított termékek ellenértékének maradéktalan kiegyenlítéséig az értékesített termékek tulajdonjogát fenntartja. Az összeg kiegyenlítésével az egyedi gyártású termék összege bánatpénznek minősül amennyiben a vevő eláll a vásárlási szándékától.

Minden vásárlónk hozzájárul ahhoz, hogy vásárlásakor teljes és pontos információkat bocsát rendelkezésünkre, beleértve a személyes adatokat, szállítási címet, bankkártya adatokat, illetve az e-mail címet és telefonszámot. Személyes adatok A személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékozódás céljából, kérjük, hogy olvasd el az adatkezelési nyilatkozatunkat.

Hibák és pontatlanságok Honlapunkon alkalmanként, tipográfiai hibákból fakadóan téves információk is szerepelhetnek, melyek a termékeink leírásával, árazásával, szállítási költséggel, kézbesítési idővel kapcsolatosak. Ezek mindenkori megváltoztatásának jogát fenntartjuk, továbbá annak jogát is, hogy az ezzel összefüggésben a téves adatokkal futó rendeléseket töröljük.

Amikor az oldalunkon böngészel, a weboldalunk automatikusan megkapja a számítógépet IP-címét (internet protocol), abból a célból, a rendszerünk visszajelzést kaphasson a böngésződ, illetve az operációs rendszered működéséről.
Abban az esetben, hogyha ehhez hozzá járulsz, rendszeresen küldünk neked e-mail értesítőt az üzletünkkel, legújabb termékeinkkel és más eseményeinkkel kapcsolatban.

Abban az esetben, ha egyéb okokból személyes információkat kérünk tőled, például marketing célokkal, mindenképpen a hozzájárulásodat kérjük, illetve jogod van azt megtagadni.

Ha az adatfelhasználásra vonatkozó belegyezésedet idő közben szeretnéd vissza vonni, azt is megteheted. Erről e-mailben értesíts bennünket: info@tiensmarket.hu

Észrevételek A vásárlóinknak lehetősége van rá, hogy az Általános Szerződési Feltételek illetően észrevételeit megtegye. Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van az ÁSZF-kel kapcsolatban, ezt e-mailben tudod hozzánk eljuttatni: info@tiensmarket.hu