REGISZTRÁCIÓ, RENDELÉS

A webáruházban a kiválasztott áru(k) első alkalommal történő megrendelésével együtt automatikusan NEM regisztrál. Regisztráláskor a rendszer a megadott e-mail címre küld  egy visszaigazoló e-mail-t, melynek alján megtalálja a regisztrációs jelszavát. A későbbiekben ezt a jelszót megváltoztathatja. Ha elveszett vagy elfelejtette, a tárolt e-mail címére bármikor kérhet újat.

A webáruházban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatunkat és tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, valamint a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

A MEGRENDELT TERMÉK ÁTVÉTELE

A megrendelt terméket futárszolgálattal, vagy GLS csomagponton kaphatja meg a vásárló. Az áru szállítását raktáron lévő termék esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.(Ez az időtartam módosulhat előre nem látható akadályok miatt).
A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.

A szállító céggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni a rendelés leadásakor.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 30.000.- Ft  FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL.

A MEGRENDELT ÁRU KIFIZETÉSE

Rendelésüket készpénzben, banki átutalással valamint bankkártyával is ki tudják egyenlíteni.

Fizetés postai szállítás esetén:

-Online bankkártyával

-Átutalással, előlegbekérő dokumentum alapján

-Utánvéttel kiegyenlítve

A TERMÉKEK ÁRAI

www.tiensmarket.hu weboldalon szereplő árak bruttó fogyasztói árak, melyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért – legyen az nyomdai vagy technikai – felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott termék ára, a webáruház tájékoztatja a vásárlót e-mailben, vagy telefonon.

GARANCIA, VISSZAVÉTEL:

A fogyasztvédelmi szabályok szerint.