1–12 termék, összesen 54 db

Show sidebar

AiRiZ – Egészségügyi betét aktív oxigénnel és negatív ionokkal – éjszakai használatra

10 820 Ft
A menstruáció során a nők különösen ki vannak téve a fertőzéseknek. A menstruációs vér tökéletes táptalaj a vírusoknak és baktériumoknak. Éppen ezért fontos jó minőségű egészségügyi betétet használni, amely a nehéz napokon is kényelmet és biztonságot nyújt.

Bél-Wellness Szett

24 115 Ft
2db Multi-fiber + 1db Chitosan

C vitamin

7 935 Ft
Étrend-kiegészítő szirup liposzómás C-vitaminnal, Ponkan mandarin kivonattal és egyéb citrusfélékkel. Trehalózzal (tápióka cukor) és édesítőszerrel. Az éretlen  Ponkan mandarin különösen gazdag citrus bioflavonoidokban (heszperidin). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság kifáradás csökkentéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Celles Tiane

48 690 Ft
Tudtad?! – A bőr felszínéről minden nap elpárolog 0.5L víz – nők 81%-nál bőrhibák, bőrszárazság, tág pólusok jelentkeznek – nők

Chitosan

12 625 Ft
A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a kitozán fogyasztása hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez, fogyókúrás törekvések esetén pedig támogathatja a testsúly csökkentését.

Cilvaris La Beauté

40 395 Ft
RF – RF+LED-es vörös nanofény EMS – EMS+LED kék nanofény CV – CV ultrahang RF – Auto kombinációs üzemmód, először

Cink

5 410 Ft
A cinket nem véletlenül hívják az egészség és a szépség elemének. Ez a mikroelem ugyanis a szervezetben lezajló számos folyamat elengedhetetlen eszköze. Segít például megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét. Támogatja az agy és a nemi hormonok funkcióját. Nem meglepő, hogy hiánya esetén a szervezet „sztrájkba kezd”. A TIENS Cink készítmény legfőbb célja, hogy optimális szinten tartsa testünkben ezen ásványi anyag mennyiségét.

CordyCafé

5 050 Ft
Kávékivonat: minőségi, jól feldolgozott kávészemekből készül. Elősegíti a munkabírás, az alkotói aktivitás átmeneti fellendülését; serkenti a központi idegrendszert. A koffein nem javallott ingerlékenység, álmatlanság, magas vérnyomás, érelmeszesedés, terhesség, gyomorgyulladás, gyomorfekély esetén, gyermekeknek és őregeknek. 

Cordyceps

15 870 Ft
A Cordyceps Sinensis, régóta ismert az ősi kínai medicinában, melyet az ottani köznyelv „csodatévő gomba”-ként emleget. A Cordyceps rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában, ahol hagyományosan a meggyengült légzőszervrendszer és a szervezet ellenállóképességének támogatásáért alkalmazzák.

Digest tabletta

10 820 Ft
A kínaiak úgy tartják, hogy az egészséges emésztőrendszer a teljes szervezet egészségét képes garantálni. Ennek ellenére a helytelen étkezési szokások és a túlzott stressz egyre több esetben okoznak gyomor- és bélbántalmakat. A TIENS éppen ezért alkotta meg a Digest nevű termékét – egy természetes étrend-kiegészítőt, amely hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.

Energia stimuláló készülék

253 275 Ft
Úgy tartják, hogy vér és Csi szükséges az élethez. A meridiánok és a mellékcsatornák szállítják a Csit és a vért a szervezetben, eljuttatva a tápanyagokat mindenhová az élettani funkciók ellátásához.

Férfi mágneses karkötő

22 370 Ft
Titán mágnes karkötő az örömteli vitalitásért! A titánnal és mágnessel kombinált egyedi TIENS Ti-Energy karkötők jótékonyan harmonizálják a mágneses mezőt,