1–12 termék, összesen 41 db

Show sidebar

A Szebbik-Jobbik Énem

41 910 Ft
4 doboz kollagén Shot (2 havi adag) 60 tasakos liposzómás kollagén

AiRiZ – Egészségügyi betét aktív oxigénnel és negatív ionokkal – éjszakai használatra

11 735 Ft
A menstruáció során a nők különösen ki vannak téve a fertőzéseknek. A menstruációs vér tökéletes táptalaj a vírusoknak és baktériumoknak. Éppen ezért fontos jó minőségű egészségügyi betétet használni, amely a nehéz napokon is kényelmet és biztonságot nyújt.

C vitamin

8 605 Ft
Étrend-kiegészítő szirup liposzómás C-vitaminnal, Ponkan mandarin kivonattal és egyéb citrusfélékkel. Trehalózzal (tápióka cukor) és édesítőszerrel. Az éretlen  Ponkan mandarin különösen gazdag citrus bioflavonoidokban (heszperidin). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság kifáradás csökkentéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Celles Tiane

52 815 Ft
Tudtad?! – A bőr felszínéről minden nap elpárolog 0.5L víz – nők 81%-nál bőrhibák, bőrszárazság, tág pólusok jelentkeznek – nők

Chitosan

13 690 Ft
A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a kitozán fogyasztása hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez, fogyókúrás törekvések esetén pedig támogathatja a testsúly csökkentését.

Cilvaris La Beauté

54 760 Ft
RF – RF+LED-es vörös nanofény EMS – EMS+LED kék nanofény CV – CV ultrahang RF – Auto kombinációs üzemmód, először

Cink

5 865 Ft
A cinket nem véletlenül hívják az egészség és a szépség elemének. Ez a mikroelem ugyanis a szervezetben lezajló számos folyamat elengedhetetlen eszköze. Segít például megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét. Támogatja az agy és a nemi hormonok funkcióját. Nem meglepő, hogy hiánya esetén a szervezet „sztrájkba kezd”. A TIENS Cink készítmény legfőbb célja, hogy optimális szinten tartsa testünkben ezen ásványi anyag mennyiségét.

CordyCafé

5 475 Ft
Kávékivonat: minőségi, jól feldolgozott kávészemekből készül. Elősegíti a munkabírás, az alkotói aktivitás átmeneti fellendülését; serkenti a központi idegrendszert. A koffein nem javallott ingerlékenység, álmatlanság, magas vérnyomás, érelmeszesedés, terhesség, gyomorgyulladás, gyomorfekély esetén, gyermekeknek és őregeknek. 

Cordyceps

17 210 Ft
A Cordyceps Sinensis, régóta ismert az ősi kínai medicinában, melyet az ottani köznyelv „csodatévő gomba”-ként emleget. A Cordyceps rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában, ahol hagyományosan a meggyengült légzőszervrendszer és a szervezet ellenállóképességének támogatásáért alkalmazzák.

Digest tabletta

11 735 Ft
A kínaiak úgy tartják, hogy az egészséges emésztőrendszer a teljes szervezet egészségét képes garantálni. Ennek ellenére a helytelen étkezési szokások és a túlzott stressz egyre több esetben okoznak gyomor- és bélbántalmakat. A TIENS éppen ezért alkotta meg a Digest nevű termékét – egy természetes étrend-kiegészítőt, amely hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.

Energia stimuláló készülék

253 275 Ft
Úgy tartják, hogy vér és Csi szükséges az élethez. A meridiánok és a mellékcsatornák szállítják a Csit és a vért a szervezetben, eljuttatva a tápanyagokat mindenhová az élettani funkciók ellátásához.

Férfi mágneses karkötő

27 380 Ft
Titán mágnes karkötő az örömteli vitalitásért! A titánnal és mágnessel kombinált egyedi TIENS Ti-Energy karkötők jótékonyan harmonizálják a mágneses mezőt,